Kategórie
 
 
 
 
 

Dátum: 15.01.2023

Akčná kamera Insta360 X3 je kompaktná a všestranná 360° kamera, ktorá vám umožní zachytiť pohlcujúce fotografie a videá. Je navrhnutá tak, aby sa ľahko používala, s jednoduchým ovládaním pomocou dotýkového displeja a obsahuje množstvo režimovom snímania, z ktorých si môžete vybrať.

Dátum: 03.01.2023

Autokamery sa najčastejšie montujú na čelné sklo osobného alebo nákladného automobilu, prípadne autobusu a zaznamenávajú video a iné dôležité údaje z jazdy. Tieto kamery sa stávajú čoraz populárnejšie, pretože poskytujú vodičom a vlastníkom vozidiel množstvo užitočných funkcií a výhod.
Jedným z hlavných dôvodov, prečo by ste mali zvážiť používanie autokamery, je ochrana v prípade nehody. Autokamera poskytuje dôkazy o tom, čo sa stalo pred, počas a po nehode. Videozáznam môže pomôcť vyriešiť kto bol na vine v prípade súdneho sporu, čo môže ušetriť čas a peniaze. Okrem toho, keď sa stane nehoda, je videozáznam dôležitým dôkazom pre poisťovne, ktorý môže byť použitý na vypracovanie správneho riešenia poistnej udalosti.

Dátum: 12.01.2023

Bezpečnostné 4G kamery sa používajú na monitorovanie. Na prenos videa používajú SIM kartu a 4G sieť. Táto technológia umožňuje kamerám prenášať videozáznamy a "živý" obraz priamo na mobilný telefón alebo tablet bez potreby WiFi alebo Ethernet kábla.

Sú veľmi vhodné pre vnútorné a aj pre vonkajšie použitie. Keďže nepotrebujú ani prístup k internetu, ani k sieti. Môžu byť umiestnené kdekoľvek tam, kde je dostupný 4G mobilný signál. Sú tiež veľmi vhodné pre použitie v odľahlých oblastiach, napríklad na chate.

Ich využitie je veľmi flexibilné v tom, že môžu byť používané pre rôzne účely. Napríklad pre sledovanie vnútorných a vonkajších priestorov, pre sledovanie pohybu zvierat alebo aj pre sledovanie pohybu ľudí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia